El Grup de Desenvolupadors de Google Lleida destaca com a líder de tota Europa

REDACCIÓ
Publicat: 
06-02-2024
Actualitzat: 06-02-2024 13:49
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Grup de Desenvolupadors de Google Lleida destaca com a líder de tota Europa
    Peu de foto: 
    Parc Agrobiotech Lleida

El Grup de Desenvolupadors de Google (GDG) Lleida, amb seu als Laboratoris TIC del Parc Agrobiotech Lleida, ha consolidat la seva posició com a grup més actiu de la comunitat a Europa, destacant-se entre els 300 grups registrats. Les xifres d'assistència i esdeveniments del GDG Lleida superen els registres de ciutats com Londres, Múnic, París, Amsterdam i Madrid.

Les activitats desenvolupades en els Laboratoris TIC se centren en la formació de professionals en el camp de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Segons les dades de Google del 2023, l'impacte de les activitats del GDG Lleida ha arribat a més d'11.000 persones, consolidant-se com a referent en la comunitat. La segona posició del rànquing correspon al grup GDG Madrid i la tercera al GDG Cloud London.

En aquest final de gener, el grup ha tingut l'oportunitat d'assistir a Singapur com a convidat de Google a la trobada mundial de creadors DCOC 202. Aquest reconeixement internacional reafirma el compromís i l'excel·lència del GDG Lleida en l'àmbit de la tecnologia i la innovació.

Comparteix

També t'interessarà