El Grup Sitgetana dóna 500 sabates al personal sanitari

REDACCIÓ
16-04-2020
  • El Grup Sitgetana dóna 500 sabates al personal sanitari

El Grup Sitgetana va donar ahir un total de cinc-cents parells de sabatilles esportives de la marca Converse per al personal sanitari de Lleida. Des de la gerència territorial de l’Institut Català de la Salut de Lleida, Alt Pirineu i Aran, van agrair el degoteig constant de mostres de solidaritat des que es va decretar la pandèmia del coronavirus. Són moltes les empreses i entitats que han donat material de protecció personal per fer front a la lluita contra l’actual pandèmia.

Tanmateix, des que es va decretar l’estat d’alarma s’ha generat una xarxa de cosidores de cap a cap de les comarques lleidatanes que, de forma voluntària, confeccionen centenars de màscares i bates per al personal dels centres hospitalaris.

A Lleida, més d’un centenar de persones de l’associació de veïns de Torres de Sanui s’han afegit a aquesta causa solidària i s’han bolcat en la confecció de mascaretes. A partir del material donat per empreses, associacions i particulars, des de fa setmanes cusen equip de protecció que entreguen a residències i centres de salut.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com afrontes l'arribada del setembre?