El Jussà incorpora millores en les deixalleries comarcals

REDACCIÓ
30-08-2019
  • El Jussà incorpora millores en les deixalleries comarcals

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha aplicat diverses millores a la deixalleria per a reforçar-ne l’ús, oferir un millor servei als usuaris i optimitzar-ne l’explotació. La deixalleria ubicada a Tremp, ja compta amb l’adquisició de nova maquinària com el rodet compactador per a fusta, que reduirà fins a quatre setmanes el trasllat de residus i incrementarà la vida útil de les instal·lacions. També, s’ha adquirit un programa informàtic que permetrà una administració més òptima dels serveis i varis contenidors per a la millora del procés de gestió de residus.

A més, es preveuen actuacions a la deixalleria de la Pobla de Segur on s’hi contempla l’adequació de la senyalització, la millora de la porta d’entrada i de l’oficina i la modificació de la instal·lació elèctrica. El president del Consell Comarcal, Josep Maria Mullol, assegura que reforçar aquestes instal·lacions permet oferir millors prestacions d’un servei bàsic per a la ciutadania.

Precisament per a garantir un servei de qualitat s’ha incorporat un operari a la deixalleria de la Pobla de Segur, el qual ja havia estat contractat pel Consell Comarcal amb els programes de la Garantia Juvenil i que degut al fruit del bon resultat, l’Ajuntament de la Pobla de Segur ha decidit garantir-ne la continuïtat. 

El Consell realitza una gestió integral dels residus municipals, per delegació dels 14 municipis que integren la comarca, en dues deixalleries. Aquestes instal·lacions, estan ubicades una a Tremp que alhora actua com a planta de transferència de paper i envasos, i una a la Pobla de Segur que es gestiona conjuntament amb l’Ajuntament del municipi. Les diferents actuacions en aquests espais, han estat subvencionades per l’Agència de Residus de Catalunya.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next