El Lleida Llista vol omplir la grada per a sumar la seva cinquena Final Four consecutiva

REDACCIÓ
Publicat: 
21-03-2023
Actualitzat: 21-03-2023 13:45
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
 • El Lleida Llista vol omplir la grada per a sumar la seva cinquena Final Four consecutiva
  Peu de foto: 
  Foto Miquel de Santiago
 • El Lleida Llista vol omplir la grada per a sumar la seva cinquena Final Four consecutiva
  Peu de foto: 
  Foto Miquel de Santiago
 • El Lleida Llista vol omplir la grada per a sumar la seva cinquena Final Four consecutiva
  Peu de foto: 
  Foto Miquel de Santiago

El Lleida Llista fa una crida a "estar a l'altura" de la fita històrica d'aquest dissabte al vespre, i és que si els del Segrià capgiren l’eliminatória de quarts contra el conjunt italià del Bassano (a Itália es va perdre per 2-11), serien l'únic equip que acumularia cinc entrades consecutives a la Final Four de la Europe Cup. Per això, ha presentat una campanya aquest dimarts per omplir el Pavelló 11 de Setembre.

D'entrada, els socis que ja tenen l'entrada gratuïta, podran convidar una altra persona si acudeixen al pavelló de blanc-i-blau. No cal que sigui la roba oficial del club, només que es duguin aquests colors per tal de tenyir la grada. Aquesta mateixa actitud també premiará a l'entrada general, que passarà de 10 a 5€ per tots aquells que es vesteixin amb els colors del Finques Prats Lleida.

Lleida Llista Blava
TOT UN #REFERENT LLEIDATÀ!

Aquesta aposta per dotar de múscul a la grada en dies claus de l'esport lleidatà, és una acció que es vol repetir amb els equips que en tinguin necessitat. Dit d'una altra manera, el que aquest dissabte es farà oficialment per primer cop, es vol repetir en un futur.

#jovincjoanimo també incideix en el mateix dia del partit. D'entrada, s'ha fet una crida a infants, joves i famílies del club perquè facin de voluntaris aquest dissabte. Les seves tasques seran d'incentivar l'animació a la grada. En aquest aspecte, cal remarcar que es comptarà amb persones reconegudes en l'animació dins el món de l'hoquei. Aquestes, i el fet de tenir càntics impresos, ajudaran a fer que el públic no pari de cantar durant tot el partit. De fet, s'ha fet una crida perquè la grada ja s'ompli i canti 30 minuts abans del partit, per tal d'animar els jugadors ja a l'escalfament. De fet, animar podrà tenir premis importants, i és que tothom que canti, durant el partit anirà rebent butlletes amb números de la rifa. A la mitja part se sortejaran els guanyadors, que optaran, entre altres, a una samarreta del primer equip signada per tots els jugadors, un estic amb les mateixes firmes, una bufanda o carnets de soci vàlids fins a finals de temporada. 

Pràcticament els mateixos premis se sortejaran amb qui participi de les publicacions que el club anirà posant a les seves xarxes. Tot plegat, es farà clicant "m'agrada" i etiquetant dues persones als posts d'Instagram. També s'hi pot optar publicant aquests o altres ‘posts’ citant el Finques Prats Lleida o amb el hastag #jovincjoanimo.

Un dels aspectes més rellevants és la conjura d'equips de la capital del Segrià d'altres esports. I és que aquests, que també han participat majoritàriament en la presentació d'aquest dimarts, se sumen a la crida d'omplir l'11 de setembre. A més, els socis d'aquestes entitats podran accedir al partit per només 2 euros. Els clubs lleidatans que formen part d'aquesta iniciativa són el Lleida Esportiu, FAEM, l'Atlètic Lleida, el Força Lleida, el Club Bàsquet Pardinyes, el Balàfia Volei, el Cecell, el Lleida Handbol Club i el Raimat Golf Club. Val a dir que l’'oferta és válida per ser soci de qualsevol club esportiu de la ciutat. 

En aquesta conjura, el Lleida Llista també volia sumar-hi als equips d'hoquei de la zona: Vila-sana, Esneca Fraga i Lleidanet Alpicat, però el fet de tenir aquests equips compromisos clau per als seus objectius el mateix dia i a la mateixa hora, es descartava fer-ho. De fet, s'exposava aquesta situació amb cada un dels seus presidents, que van agraïr molt que s'hagués pensat també en ells i no descarten futures accions conjuntes similars de cara al futur.

Comparteix

També t'interessarà