⏯️ El lleidatà Eira presenta "Manantial", el seu primer single

REDACCIÓ
Publicat: 
18-12-2020
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ⏯️ El lleidatà Eira presenta "Manantial", el seu primer single

"Manantial" és una declaració d'intencions en tota regla, un single en el qual transcendeix als gèneres i estils musicals, amb noves inquietuds i un so propi i actual. Ritmes electrònics que prenen més pes aquesta vegada i una lletra que parla sobre la pressió i la manipulació a la qual estem sotmesos constantment com a societat.

Després de dos discos amb unes línies estilístiques més marcades i diversos singles que ja deixaven entreveure sons més electrònics. Eira no deixa de cessar en el que ell entén com donar curs a la seva creativitat sense límits ni pors. Per això, precisament, el nou disc no se cenyirà únicament a aquests sons, sinó que també, hi haurà buit per a les distorsions i les guitarres.

Malgrat ser un any fatídic per a la música en directe, Eira va aprofitar durant els mesos de setembre i octubre per a acte produir-se ell mateix tot el disc gravant i barrejant tots els instruments de les cançons.

L'estrena d'aquest primer single ve acompanyat d'un videoclip que també ha gravat i editat ell mateix i que s'ha gravat a la seva ciutat natal, Lleida.

Comparteix

També t'interessarà