El lleidatà Gerard Piris busca el pas a l’Asian Tour

SEGREcom
05-01-2016
  • El lleidatà Gerard Piris busca el pas a l’Asian Tour

El golfista professional lleidatà Gerard Piris ja es troba a Bangkok (Tailàndia), on a partir de demà arrancaran les semifinals de l’Escola de l’Asian Tour 2016. Piris és un dels set espanyols i dels 491 jugadors de tot el món que buscaran obtenir la targeta d’aquest circuit asiàtic que s’ha convertit en una alternativa molt real de l’encara per sobre European Tour.

Piris busca entrar a l’Asian Tour per segon any consecutiu. Ja ho va intentar sense èxit aquestes mateixes dates el 2015 i en cas d’aconseguir-ho ara, després de protagonitzar un molt bon any a l’Alps Tour, s’uniria a un altre lleidatà, Carlos Pigem, que afrontarà la seua quarta temporada en terres asiàtiques.

Les semifinals de l’Escola de l’Asian Tour es divideixen en dos seus i Piris jugarà a l’Springfield Royal Country Club de Bangkok. L’altre escenari és l’Imperial Lakeview a Hua Hin.

Les semifinals es disputaran a quatre rondes sense tall i, de moment, no s’ha facilitat el nombre oficial de jugadors que es classificaran per a la gran final en cada camp. La final es disputarà entre els dies 13 i 16 en els mateixos camps i els quaranta primers obtindran la targeta de l’Asian Tour.

S’ha de recordar que Piris, juntament amb Pigem i Emilio Cuartero, va disputar a finals de l’any passat la final de l’Escola del European Tour, però cap d’ells hi va poder accedir.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta