El local ocupat a la Rambla de Ferran 39 de Lleida és propietat d'un particular

REDACCIÓ
01-04-2021
  • El local ocupat a la Rambla de Ferran 39 de Lleida és propietat d'un particular

El passat diumenge 28 de març un grup de joves va ocupar el local comercial situat a la Rambla Ferran, 39 de Lleida. Els joves, en un comunicat, van explicar que el local es convertirà en el Casal de Joves, un espai on la joventut pugui realitzar les seves activitats "de forma autogestionada i participativa", així com portar a terme els seus projectes. 

L'advocat del propietari del local afirma en un comunicat que la informació difosa pels mitjans de comunicació, transmet:

  • La recuperació d'un espai, on antigament s'ubicava una oficina de la Caixa, per tal de reconvertir-la en un Casal per a joves, ja que no disposaven d'un espai públic facilitat per l'Administració Local per al desenvolupament dels seus projectes i activitats
  • L'elecció del local no ha estat casual, sinó conseqüència d'haver-hi estat ubicada anteriorment una oficina d'una entitat bancària. En representació de la propietat del local volem posar de manifest els següents extrems que creiem són importants a fi d'esclarir determinades circumstàncies posades de manifest pels mitjans de comunicació.
  • L'esmentat local és propietat d'un particular, persona física. - El propietari del local no té vincles amb cap entitat bancària ni manté actualment relació comercial amb cap banc.
  • El local havia estat llogat, per l'anterior propietària a una entitat bancària, però el contracte està rescindit des de fa ja dos anys.
  • L'espai ocupat és un local privat que en l'actualitat està en disposició de ser llogat. Les dificultats actuals associades a la pandèmia n'han dificultat el seu lloguer.
Comparteix

També t'interessarà

Enquesta