El Mercat de Barris Nord, obert demà dissabte

REDACCIÓ
11-10-2019
  • El Mercat de Barris Nord, obert demà dissabte

La regidora de comerç i mercats, Marta Gispert, està mantenint trobades amb les diferents associacions de comerciants i col·lectius de paradistes per anar traçant les línies de col·laboració de cara al darrer trimestre de l’any.

Gispert, que ha mantingut trobades amb els comerciants de Remolins/Democràcia, Escorxador i Eix Comercial, ha destacat que s’està traçant un pla de treball per dinamitzar el comerç de Lleida en aquest darrer trimestre de l’any i focalitzant les accions en la campanya de Nadal.

La regidora de Mercats ha anunciat també que es preparen els actes del 10è aniversari del Mercat de l’Hort a la Taula i ha visitat els paradistes del Mercat del Camp d’Esports amb qui mantindrà una reunió de treball la setmana vinent. En el decurs de la visita, la regidora Gispert ha recordat que aquest dissabte, 12 d’octubre, es farà igualment el Mercat de Barris nord en el format i horari habituals.

A l’agenda de la regidoria de comerç i mercats per les properes dates hi destaca també el Mercat de Flors de Tots Sants que aquesta any s’iniciarà el dia 28 d’octubre i s’ubicarà, com l’any passat, a l’esplanada de Copa d’Or.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta