El Mercat de la Rambla es prepara per a una edició especial aquest diumenge

REDACCIÓ / Pau Vilaró
Publicat: 
12-04-2024
Actualitzat: 12-04-2024 14:21
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Mercat de la Rambla es prepara per a una edició especial aquest diumenge
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

Durant la matinal, les parades habituals es complementaran amb portes obertes a les Adoberies, sessions de contacontes i música en directe


El Mercat de la Rambla commemora aquest diumenge 14 d’abril una edició especial coincidint amb l’obertura del MORERA, Museu d’Art Modern i Contemporani de Lleida. Com a part de la celebració d’aquest esdeveniment cultural, destinat a dinamitzar l’entorn, les parades d’antiquaris, brocanters, artesans i treballs manuals estaran disponibles al llarg de la rambla de Ferran de les 10 a les 14 h.

A més, a les 12 h es durà a terme un contacontes a càrrec de Mertxe París del Genet Blau, seguit de música a les 12.15 h amb Vermut Flames. Junt amb les parades, la Creperia Food & Roll cafè també estarà present. En aquesta edició especial, s'oferiran portes obertes a les Adoberies de 11 a 13 h, a més d'una visita guiada a les 12 h.

Per aquesta ocasió, de les 8 a les 15 h, es tallarà el trànsit a la rambla de Ferran, en direcció a l’estació de trens, entre l’avinguda de Francesc Macià i el carrer de General Brito.

Comparteix

També t'interessarà