El Mercat Medieval arriba a la 18a edició i preveu més visitants

C.SANS
28-05-2019
  • El Mercat Medieval arriba a la 18a edició i preveu més visitants

El mercat medieval dels Canonges de la Seu complirà aquest cap de setmana la majoria d’edat aspirant a augmentar el nombre de visitants fins als 20.000, xifra que suposarà un increment del 20 per cent respecte a l’edició anterior. L’ajuntament ha preparat un programa que inclou una oferta gastronòmica d’àpats típics de l’època medieval com a principal novetat.

La tinent d’alcalde en funcions de Promoció del Municipi, Mireia Font, va destacar la implicació de fins a tretze establiments entre restaurants i fleques, que oferiran “receptes típiques de tapes i menús”. L’organització del certamen, que se celebrarà l’1 i 2 de juny al centre històric, va destacar la implicació “cada vegada més gran” dels comerços i entitats locals que col·laboren en l’organització de fins a 34 activitats de dinamització, xifra superior a les de l’edició anterior.

La presidenta de l’Associació de Veïns i Comerciants del Casc Antic, Mercè Garcia, va destacar el repte de “donar més protagonisme” a la plaça de Pati Palau, que enguany serà l’escenari d’una àmplia zona infantil i d’un sopar medieval amenitzat amb música i danses tradicionals i que comptarà amb la presència dels Gegants de la Seu.

L’ajuntament espera incrementar l’impacte econòmic del certamen, que l’any 2017 va ser de més d’un milió d’euros malgrat la pluja. El mercat suposa la creació de més d’una vuitantena de llocs de treball a temps complet.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que davant de la malaltia de l'Alzheimer...