El Ministeri de Transports inicia la millora del ferm a l'A-2 entre el límit amb Osca i la variant de Lleida

REDACCIÓ / ACN
Publicat: 
17-04-2023
Actualitzat: 17-04-2023 19:21
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Ministeri de Transports inicia la millora del ferm a l'A-2 entre el límit amb Osca i la variant de Lleida
    Peu de foto: 
    Subdelagació del govern espanyol a Lleida

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha iniciat aquest dilluns la primera fase del projecte de rehabilitació del ferm a l'A-2 entre els punts quilomètrics 443,760 i 460, en el tram situat entre el límit amb Osca, a l'alçada de Soses, i la variant de Lleida, a l'alçada del terme municipal d'Alpicat. El projecte té un pressupost de 12,17 milions d'euros i preveu la millora del ferm en els dos sentits de circulació de l'A-2, així com actuacions de rehabilitació estructural que es concentraran en els carrils drets de totes dues calçades. Aquesta primera fase té un període d'execució de dues setmanes i les obres implicaran restriccions de circulació i desviaments del trànsit en el punt dels treballs de dilluns a divendres.

Talls a l'A-2 entre els quilòmetres 443 i 447 per obres de rehabilitació
Peu de foto: 
Subdelegació del govern espanyol a Lleida

El subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín, i el cap de la Unitat de Carreteres de l'Estat a Lleida, Juan Antonio Romero, han visitat l'inici de les obres en aquest nou tram de l'A-2. Crespín, ha assenyalat que el projecte "incorporarà millores importants en la conducció d'un tram de 17 quilòmetres" i ha ressaltat que l'A-2 és la via de comunicació "amb més densitat de circulació" de Ponent.

L'inici d'obres en aquest tram de l'A-2 s'afegeix, en aquests moments, a les obres que el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana porta a terme en un tram d'uns 9 a Cervera, entre els punts quilomètrics 514 i 522,270 i que tenen un pressupost d'execució de 10,27 milions d'euros.

A aquests dos trams en obres, s'hi ha d'afegir els treballs de millora ja executats en el  tram de 15 quilòmetres entre Torrefarrera i Els Alamús, amb una inversió de 7,5 milions d'euros. Els tres projectes de millora a l'A-2 sumen gairebé 30 milions d'euros.

Comparteix

També t'interessarà