El Món Màgic de la Seu ofereix més de 50 actes però anul·la el Parc de Nadal

C.SANS
01-12-2020
  • El Món Màgic de la Seu ofereix més de 50 actes però anul·la el Parc de Nadal

L’ajuntament de la Seu d’Urgell va presentar ahir una nova edició del Món Màgic de les Muntanyes per aquest Nadal. Manté un cicle amb més de cinquanta activitats culturals, lúdiques i comercials, encara que s’han anul·lat tots els actes que podien generar aglomeracions, com el tradicional Parc de Nadal, i ha adaptat la resta a les mesures de seguretat sanitàries vigents, segons va explicar l’alcalde, Jordi Fàbrega.

La pràctica totalitat d’activitats, entre el 5 de desembre i el 5 de gener, són a l’aire lliure, sota reserva prèvia de plaça i amb controls d’aforament. Fàbrega va apel·lar “a la responsabilitat dels veïns perquè la Covid-19 no se n’ha anat”. El programa comença aquest dissabte amb la proposta Anem a buscar els tions al bosc, que arriba a la segona edició. Se celebrarà en dos torns i amb cita prèvia. Un dels plats forts del programa, la cavalcada dels Reis Mags, s’ha transformat en una recepció estàtica a la plaça Joan Sansa. Les famílies han d’inscriure-hi els participants i explicitar a quin rei s’entregarà la carta. L’escenari central de les activitats i espectacles infantils serà el passeig Joan Brudieu, que ha estat decorat i batejat com el Bosc del Món Màgic de les Muntanyes. L’edil de Cultura, Carlos Guàrdia, va explicar que han aprofitat el programa de Nadal per reprogramar activitats anul·lades a la primavera i estiu per la crisi sanitària.

El màping que es projectava cada any a la façana de la catedral se substituirà per un castell de focs des de la Torre Solsona. L’obra El Rescat dels Minairons canvia també de format i ubicació. El director, Joel Pla, va explicar que serà a la pista polivalent municipal. Han optat per un espectacle musical amb l’Orquestrina Trama i projeccions.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Estàs a favor de l'ajornament de les eleccions catalanes al maig?