El muntatge dels mòduls del nou edifici annex a l'HUAV començarà dilluns

ACN
06-11-2020
  • Recreació virtual de l'interior del nou edifici modular que es vol construir annex a l'Hospital Arnau de Vilanova per combatre la covid-19
  • Pla general de les obres de contrucció de l'hospital annex a l'Arnau de Vilanova de Lleida

El muntatge dels mòduls industrialitzats del nou edifici annex a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida començarà dilluns que ve. Així ho ha donat a conèixer la constructora d'Aro, encarregada de l'obra que va començar els treballs de fonamentació de l'edifici a principis de setembre. El muntatge de l'edifici, que consta de 63 mòduls, es farà només en dos setmanes i d'aquesta manera es preveu assolir l'objectiu que estigui en funcionament a principis d'any per fer front a la crisi de la covid-19. Aquest és un dels 5 edificis que el Cat Salut construeix a diferents centres hospitalaris del país, tots a Barcelona, menys el de Lleida, que a més a més és el primer que s'ha començat a fer. 

L'edifici, amb gairebé 4.500 metres quadrats construïts i que comptarà amb 88 llits, s'ha dissenyat amb un innovador mètode constructiu basat en la fabricació, transport i muntatge de mòduls tridimensionals completament equipats al centre productiu de Compact Habit a Cardona, propietat de la constructora d'Aro.

El nou equipament sanitari suposa un repte ja que s'ha previst dissenyar i construir en només 4 mesos i mig, preveient la finalització del mateix durant el proper mes de gener. Per aquest motiu, la constructora assegura que fa servir un "avançat mètode d'organització de treball" anomenat 'Lean Manufacturing', amb la col·laboració d'un grup de consultors experts en aquesta matèria i amb PMMT, l'equip redactor del projecte especialista en projectes hospitalaris. 
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta