El Museu de Lleida organitza un cinema a la fresca

REDACCIÓ
Publicat: 
24-06-2021
Actualitzat: 24-06-2021 8:52
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Museu de Lleida organitza un cinema a la fresca

El Museu de Lleida ha organitzat un cinema a la fresca a Lleida per al proper mes de Juliol. Enguany el tema central serà la llibertat d'expressió, i cada divendres del mes a les 9:30 del vespre es reproduirà una pel·lícula lligada amb el tema.  El cinema serà gratuït i es reproduirà a la plaça del Museu

Les pel·lícules que es reproduiran són:

  • Antz. Z és una formiga obrera que desitja escapar del règim totalitari de la seva colònia. Sentint-se insignificant en un sistema de conformitat, coneix accidentalment la princesa Bala, que té un problema similar en l’altre extrem de l’escala social.
  • The fifth Estage. L’any 2006, Julian Assange i Daniel Domscheit-Berg creen WikiLeaks, una plataforma que es dedica a filtrar, de manera anònima, informació secreta sobre les tèrboles maniobres de la política governamental i sobre els crims de les grans empreses.
  • Mientras dure la guerra. Espanya. Estiu de 1936. El cèlebre escriptor Miguel de Unamuno decideix donar suport, públicament, a la revolta militar que promet portar l’ordre a la convulsa situació del país. Immediatament és destituït pel govern republicà com a rector de la Universitat de Salamanca.
  • The post. Al juny de 1971, The New York Times i The Washington Post van prendre una valenta posició en favor de la llibertat d’expressió, informant sobre els documents del Pentàgon i l’encobriment massiu de secrets per part del govern, que havia durat quatre dècades i quatre presidències nord-americanes.
Comparteix

També t'interessarà