El Museu de Lleida participa en la 2a edició de la Fira Prehistoscopi a Solsona

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
13-06-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Museu de Lleida participa en la 2a edició de la Fira Prehistoscopi a Solsona
    Peu de foto: 
    Playmobil prehistòria ©Museu de Lleida

En la segona edició de la Fira Prehistoscopi, que se celebrarà a Solsona el proper 15 de juny, el Museu de Lleida presentarà materials didàctics utilitzats a l’itinerari educatiu “Fem d’arqueòlegs a la prehistòria”, amb la participació dels tècnics Miquel Sabaté i Mariona Huguet. La fira, una iniciativa del Museu de la Noguera, Seró Espai Transmissor i el Camp d’Aprenentatge de la Noguera, té com a objectiu difondre la prehistòria arreu del país.

Entre els materials que es presentaran, hi haurà un diorama de Playmobil per explicar el pas del paleolític al neolític, una maleta d’eines prehistòriques i la maqueta del jaciment de Genó (Aitona), part del projecte “La ciència que no s’aprèn a la xarxa. Apropar el mètode científic a les aules de secundària”. També es presentarà l’app interactiva Origen, realitzada en col·laboració amb Ilerna.

Prehistoscopi està dirigida a escoles, famílies, entitats i professionals. La jornada de dissabte a Solsona es dividirà en dues sessions: al matí, una fira oberta al públic general amb diverses activitats, i a la tarda, un espai de reflexió per als professionals de la didàctica per compartir experiències i valorar reptes de futur.

Comparteix

També t'interessarà