El Museu Hidroelèctric de Capdella acull el primer taller d'eines digitals del projecte 'HidroPats!'

REDACCIÓ
Publicat: 
10-06-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Museu Hidroelèctric de Capdella acull el primer taller d'eines digitals del projecte 'HidroPats!'
    Peu de foto: 
    Museu Hidroelèctric de Capdella

El  Museu Hidroelèctric de Capdella acull aquest dissabte 10 de juny el taller ‘Construïm HidroPats!’, on es treballaran elements de caràcter patrimonial que s’estan duent a terme al territori per posteriorment fer un ‘mapping’ amb una pluja d'idees sobre mapes de la Vall Fosca, en la qual els veïns del territori marcaran els recorreguts d’una futura ‘app’. Aquesta forma part del projecte ‘HidroPats!’, que té com a objectiu empoderar als habitants de la Vall a través d'una proposta de cocreació d'itineraris culturals vinculats al coneixement del patrimoni industrial hidroelèctric amb l'ús d'eines digitals.  A més, vol ser un instrument per a la inclusió jove i també d’envelliment actiu de les persones i que alhora fomenti un turisme cultural i científic més sostenible.

El taller d'aquest dissabte és el primer d’una sèrie de tres que es desenvoluparan durant aquest estiu. El segon tindrà lloc el diumenge 30 de juliol i serà  una ruta d'exploració patrimonial a la Cambra d'aigües de Molinos, on els participants podran fotografiar elements per tal de publicar-se a les xarxes socials i crear itineraris conjuntament. A més, a part de la memòria fotogràfica, s'afegirà el record oral.

El darrer es farà l'11 i 12 d'agost, a les 10:30, a l'Hospital de Cartró de Capdella. En aquest, una experta en fotogrametria conduirà una sessió de desenvolupament d'un projecte d'elements patrimonials, que permetrà digitalitzar peces de l'hospital en directe.

Els tres tallers seran de caràcter gratuït i necessitaran inscripció per correu electrònic, a la direcció projectehidropats@gmail.com

Comparteix

També t'interessarà