El Musiquem Lleida!, de nota

J.B.
07-10-2018
  • El Musiquem Lleida!, de nota
  • El Musiquem Lleida!, de nota
  • El Musiquem Lleida!, de nota
  • El Musiquem Lleida!, de nota
  • El Musiquem Lleida!, de nota
  • El Musiquem Lleida!, de nota
  • El Musiquem Lleida!, de nota

La jornada gran del festival Musiquem Lleida! va convertir ahir carrers, places i espais culturals de la ciutat en un immens auditori musical amb més d’una desena de concerts de set formacions de gèneres tan diversos com la clàssica, el jazz, la coral o el tango. Entre altres propostes, cal destacar la de les Escarteen Sisters al pati de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, un duo femení de cantants i instrumentistes de corda amb composicions pròpies i arranjaments de temes emblemàtics. A la plaça Paeria va tornar a triomfar el tango amb un segon concert després del de divendres del conjunt Iberotango, un quartet amb dos ballarins.

Els Barcelona Clarinet Players van oferir, a la Biblioteca Pública, la seua singular proposta musicopedagògica per al públic familiar, mentre que a la plaça Ricard Viñes, la big band del projecte Jazz for Kids va atansar el jazz als més joves. Entre altres concerts, el Museu de Lleida va acollir l’actuació de l’Orfeó de la Universitat Rovira i Virgili. A la tarda, abans del concert que van oferir els Barcelona Clarinet Players al Museu de Lleida, Carme Valls, directora de la Coral Shalom i també organitzadora del festival, va dedicar l’actuació a Montserrat Caballé i va dir unes paraules de record per a la diva traspassada.

El certamen culminarà avui al migdia el seu primer cap de setmana amb cinc concerts més a les places Paeria i Ricard Viñes, al pati de l’IEI, al Museu de Lleida i al CaixaForum. La Coral Shalom posarà el fermall a la 13a edició el cap de setmana vinent amb un recital a l’Auditori Enric Granados.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?