El No Surrender Festival felicita Bruce Springsteen pel seu 70è aniversari

REDACCIÓ
23-09-2019
  • El No Surrender Festival felicita Bruce Springsteen pel seu 70è aniversari
  • El No Surrender Festival felicita Bruce Springsteen pel seu 70è aniversari
  • El No Surrender Festival felicita Bruce Springsteen pel seu 70è aniversari
  • El No Surrender Festival felicita Bruce Springsteen pel seu 70è aniversari

El No Surrender Festival, el festival d’homenatge a Bruce Springsteen que se celebra a la localitat lleidatana de Vilanova de Bellpuig (Pla d’Urgell), ha enviat avui el seu regal d’aniversari al músic nord-americà. El ‘Boss’, que avui dilluns celebra el seu 70è aniversari, rebrà un vídeo de l’esdeveniment, en el qual els assistents a la 3a edició del No Surrender Festival, que es va celebrar el passat 29 de juny, li canten el ‘Happy Birthday’ mentre sostenen una pancarta on es pot llegir: “Happy 70’s Boss’.

El promotor del No Surrender Festival i propietari del restaurant L’Estoneta de Vilanova de Bellpuig, Josep Maria Pons, ha explicat que “la iniciativa és la forma que tenim des del festival per agrair-li a Bruce Springsteen la seva contribució i homenatjar els participants”. Pons ha comentat que el vídeo s’enviarà a la filla i la dona del cantant de New Jersey, a la seva discogràfica (Sony Music) i als clubs de fans internacionals que han donat suport al festival. A partir d’avui, l’organització del No Surrender Festival farà difusió del vídeo a la seva web i a les diferents xarxes socials.

Homenatge als participants en el No Surrender

El passat 29 de juny, un total de 1.240 músics (cantants, guitarres, baixos, bateries, teclats i vents) van interpretar la cançó ‘Glory Days’ de Bruce Springsteen al camp de futbol de Vilanova de Bellpuig, una petita localitat lleidatana de 1.200 habitants, que va viure de nou un dia gloriós amb la celebració de la tercera edició del No Surrender Festival.

Els 1.240 músics participants procedien, tant d’arreu de l’Estat espanyol (Catalunya, Galícia, País Basc, Madrid, València, Andalusia, Mallorca) com de l’estranger (França, Itàlia, Alemanya, Holanda, Anglaterra, Suïssa, EUA i Austràlia). Les actuacions van finalitzar amb la interpretació del tema ‘No Surrender’, que dóna nom al festival i s’ha convertit en el seu himne.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que davant de la malaltia de l'Alzheimer...