Estrenen el vídeo del tercer No Surrender Festival

REDACCIÓ
06-09-2019
  • Estrenen el vídeo del tercer No Surrender Festival

L’espai cerveser de San Miguel, al polígon El Segre de Lleida, s'ha convertit en l’escenari de presentació del vídeo de la tercera edició del No Surrender Festival, l’esdeveniment d’homenatge a Bruce Springsteen, que es va celebrar el passat 29 de juny a Vilanova de Bellpuig (Pla d’Urgell).

El marc triat és un espai ubicat al centre de producció de San Miguel, marca que es va convertir en patrocinadora i cervesa oficial del festival. Aquest enregistrament es va penjar la mitjanit d’ahir al Youtube del festival i, com ha passat amb els dos anteriors, es farà arribar al veritable protagonista de la festa, el cantant nord-americà Bruce Springsteen.

Val a destacar que el vídeo de la cançó No Surrender que dóna nom al festival, que es va gravar el 2017, ja acumula 1.200.000 visites a Youtube.

En la tercera edició, el 29 de juny passat, un total de 1.240 músics (cantants, guitarres, baixos, bateries, teclats i vents) van interpretar la cançó Glory Days del Boss al camp de futbol de Vilanova de Bellpuig. Els participants procedien tant de tot l’Estat espanyol (Catalunya, Galícia, País Basc, Madrid, València, Andalusia i Mallorca) com de l’estranger (França, Itàlia, Alemanya, Holanda, Anglaterra, Suïssa, EUA i Austràlia). Després de la presentació del vídeo va actuar el grup de Sergio Gisbert, que ja va ser present en la passada edició del festival.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com penses que és la millor manera de fer front a les altes temperatures?