El número 62 determina l'ordre d'assignació de les places dels Casals de Setmana Santa a Lleida

REDACCIÓ
Publicat: 
09-03-2023
Actualitzat: 09-03-2023 10:44
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El número 62 determina l'ordre d'assignació de les places dels Casals de Setmana Santa a Lleida
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Ajuntament de Lleida)

La Regidoria d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes ha fet el sorteig d’adjudicació de les places per als Casals de Setmana Santa que es duran a terme del 3 al 6 d’abril, amb un total de 222 places.

La Paeria ofereix 222 places als Casals de Setmana Santa
Peu de foto: 
Foto Mario Gascón (Ajuntament de Lleida)

Un cop ha finalitzat el termini de preinscripció, hi ha dues escoles que han tingut més demanda que places com són Camps Elisis i Pardinyes, que han rebut un total de 125 sol·licituds. A l’escola Joan XXII han quedat places lliures.

El numero del sorteig amb el qual s’han començat a repartir les places ha estat el numero 62. Totes les persones que han realitzat la inscripció prèvia rebran un correu electrònic on se’ls comunicarà si han obtingut o no plaça.

A les places lliures que han quedat a l’Escola Joan XXIII es podrà optar el dia 24 de març consultant a la web d’Educació: https://educacio.paeria.cat/

Els casals són un recurs educatiu que es duu a terme en les vacances escolars, en aquest cas coincidint amb la Setmana Santa, per a infants d’edats compreses entre els 3 i els 12 anys, amb horari de 08.30 a 14 h i amb un preu és de 24,60 euros. L’objectiu és oferir-los un espai de lleure i possibilitar que les famílies puguin conciliar la vida laboral i familiar. Són casals que es conceben entorn al concepte de lleure educatiu o d’educació no formal i permeten un desenvolupament físic i emocional, principalment a través del joc. S’aprofita aquest espai distés i més informal per aprofundir en l’educació en valors.

Els casals s’emmarquen dins d’un gran projecte educatiu de la Regidoria per cobrir tots els períodes no lectius amb oferta municipal de lleure educatiu i al qual puguin tenir accés tots els nens i nenes. D’aquesta manera, es facilita i ajuda en la conciliació de les famílies i es fa en condicions d’equitat. Hi ha un 20% de places reservades per a infants en situació de vulnerabilitat, personal i social, i que també hi ha bonificacions, segons les ordenances municipals.

Comparteix

També t'interessarà