El Pacte local per a la prevenció de la segregació escolar a Lleida, en marxa des d'aquest setembre

REDACCIÓ
Publicat: 
03-11-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Pacte local per a la prevenció de la segregació escolar a Lleida, en marxa des d'aquest setembre
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

L’alcalde, Miquel Pueyo, ha presidit l’acte d’obertura del curs escolar del Consell Escolar Municipal que s’ha celebrat al Saló de Sessions de la Paeria. La conferència d’enguany ha tractat sobre les eines que reforcen la comunitat educativa i ha anat a càrrec d’Estefania Solé, advocada de Cáritas Diocesana de Lleida, i de Fatiha El Mouali, tècnica d’acollida i doctorada en Ciències Econòmiques de la UAB.

En la seva intervenció, el paer en cap ha destacat que, per a l’Ajuntament de Lleida, aquest és un curs important perquè s’ha posat en marxa el Pacte Local per a la prevenció de la segregació escolar.

Pueyo ha agraït als assistents el treball que s’ha realitzat en el Consell Escolar Municipal i que ha fet possible aquest document: “un compromís, el Pacte local per a la prevenció de la segregació escolar, que és una baula imprescindible per millorar la cohesió social de Lleida i una gran assignatura pendent que estem molt contents de començar a resoldre”. El paer en cap ha explicat que al mes de setembre es va obrir el període d’adhesions al Pacte: “estem contents de la resposta que estem obtenint i us animo a entitats, centres i institucions a sumar-s’hi”.

A l’acte han assistit la tinent d’alcalde i regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, Sandra Castro; el director dels Serveis Territorials d’Educació de la Generalitat, Claudi Vidal; la regidora de Persones, Comunitat i Agenda 2030Marýama Sall; el regidor d’Ocupació, Responsabilitat Social i Horta, David Melé, i la regidora M Antònia Maller.

Comparteix

També t'interessarà