El padrí d'Alcarràs i l'agroinfluencier Guillem Gómez a l'estand de Rodi Motor Services

REDACCIÓ
Publicat: 
30-09-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
 • El padrí d'Alcarràs i l'agroinfluencier Guillem Gómez a l'estand de Rodi Motor Services
  Peu de foto: 
  Rodi Motor Services
 • El padrí d'Alcarràs i l'agroinfluencier Guillem Gómez a l'estand de Rodi Motor Services
  Peu de foto: 
  Rodi Motor Services
 • El padrí d'Alcarràs i l'agroinfluencier Guillem Gómez a l'estand de Rodi Motor Services
  Peu de foto: 
  Rodi Motor Services

L’estand de Rodi Motor Services s'omplia ahir de curiosos i professionals per escoltar les històries de vida de Josep Abad, el padrí de la pel·lícula d’Alcarràs, i de l’influencer Guillem Gómez, conegut com a Agrogomez. Els dos han coincidit en que la pagesia, amb tots els seus ets i uts, és i ha sigut la seva elecció de vida.

Josep Abad ha recordat que els primers tractors que van entrar a casa seva, a l’Horta de Lleida, ho van fer als anys 30 i tenien rodes de ferro. “Aleshores Rodi no hi hagués tingut mercat!” ha bromejat. En contrast, el Guillem, un jove agricultor de Ponent amb més de 100K de seguidors a Instagram.

La conversa guiada que Rodi Motor Services ha titulat “Històries sobre rodes” ha sigut l’acte d’inauguració de la participació de l’empresa lleidatana a la Fira de Sant Miquel.

Josep Abad ha explicat que la seva assitència al càsting de la pel·lícula de Carla Simon “va ser perquè la meva esposa i la meva filla em van animar a presentar-me. La veritat que em vaig sorprendre quan em van escollir a mi”. Ha afegit que “el mèrit és tot de la Carla, jo simplement vaig ser jo”. Ha compartit anècdotes com que “cada dia, quan surto de casa, hi ha qui em para per fer-se fotos i parlar amb mi”. Tal i com li han dit a l’estand de Rodi Motor Services, “més que el padrí de la pel·li d’Alcarràs és el padrí de Catalunya”. S’ha mostrat agraït amb la seva família, pel suport, i content de “viure una experiència com la de fer una pel·lícula, que no m’ho hagués pensat mai”.

Per la seva banda, Guillem Gómez ha explicat que el tractor amb el que treballa té un cost de més de 125.000 euros i que “costa trobar persones que el sàpiguen fer anar. També deixar-lo en mans d’algú, t’ho penses dos cops”. Guillem ha explicat que tenir 100k “no et treu d’haver de treballar, festius inclosos”.

La tecnologia del tele-inflat per guanyar productivitat i reduir despesa en combustible

“La veritat és que em caldria incorporar la tecnologia del tele-inflat, una inversió a futur”. Així responia Guillem Gómez en el bloc de l’entrevista en la que s’ha parlat de les innovacions en el camp. Precisament, el tele-inflat ha estat un dels protagonistes de la jornada tècnica que ha ofert Rodi Motor Services al saló Veyrat. Es tracta d’un sistema que permet inflar i desinflar els neumàtics per tal de que treballin bé a la terra i evitin trencament de rodes quan van per carretera.

Rodi Motor Services

És una xarxa de tallers de mecànica integral amb vocació de servei a les persones, tot actuant sobre els seus vehicles i aportant tot tipus de solucions mecàniques a preus competitius en neumàtics agrícoles i de turisme. La cadena de centres de mecànica integral Rodi va néixer al 1993 a Lleida. A la fi del 2013 van redissenyar la seva estratègia de negoci i van passar a dir-se Rodi Motor Services, mantenint els objectius i l'esperit de l'empresa: servei integral al client, proximitat i accessibilitat. L'evolució i el creixement constant han provocat que, avui dia, Rodi Motor Services sigui una empresa de referència líder del sector de la mobilitat a Catalunya, Aragó, Galícia, Canàries i Portugal amb un equip de més de 1.500 professionals i una estructura de més de 160 centres, el grup dóna servei a més de 600.000 clients.

Comparteix

També t'interessarà