El paisatge tardoral d’Aitona atreu uns set-cents visitants

X.R.
25-11-2019
  • El paisatge tardoral d’Aitona atreu uns set-cents visitants

Prop de set-centes persones es van atansar aquest diumenge a Aitona per poder veure el paisatge tardoral d’aquesta localitat del Baix Segre. Els assistents van participar en les activitats d’Aitona en tardor, la nova campanya de promoció turística organitzada per l’ajuntament en el marc del projecte Fruiturisme, que cada any atreu milers de turistes als camps florits i també durant tot l’any.

Entre els actes que es van celebrar, van destacar els passejos pels camps en carros estirats per cavalls i també la caminada popular contra el càncer i en favor de la Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica.

Així mateix, les fortes ratxes de vent van impedir que poguessin desplegar els globus aerostàtics. Els camps d’arbres fruiters també van atreure un grup de cinquanta fotògrafs. Els més petits també van poder disfrutar d’un taller de manualitats i activitats relacionades amb la tardor. L’alcaldessa, Rosa Pujol, va explicar que “hem aconseguit quadrar el cercle i convertir Fruiturisme en un projecte totalment desestacionalitzat, amb ofertes turístiques durant l’estiu, la primavera, l’hivern i la tardor, vinculades amb el patrimoni arquitectònic i religiós del municipi i el seu entorn natural privilegiat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta