El Palau d'Anglesola celebrarà una revetlla de Sant Joan adaptada a la pandèmia

REDACCIÓ
Publicat: 
22-06-2020
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Palau d'Anglesola celebrarà una revetlla de Sant Joan adaptada a la pandèmia
  • El Palau d'Anglesola celebrarà una revetlla de Sant Joan adaptada a la pandèmia

El Palau d'Anglesola celebra aquest 2020 una Revetlla de Sant Joan adaptada a les circumstàncies de la Covid-19, però igual de festiva.
Els seus veïns podran gaudir de la nit més màgica, acompanyats de familiars i amics amb un màxim de 20 persones a la fresca. Durant el sopar es duran a terme les votacions virtuals dels hereus i les pubilles 2020.

Des de l'Ajuntament s'adverteix de l'ús de mascareta, distància de seguretat d'1,5 metres, rentat de mans sovint, preferència per activitats a l'aire lliure i sense aglomeracions. Destaca la rebuda de la flama del Canigó que recorrerà els carrers i places de la vila per part de corredors i ciclistes. La flama es distribuirà en diferents punts de la vila perquè els veïns puguin encendra-la i portar-la a casa seva perquè presideixi el sopar i la revetlla casolana.

Finalment tindrà lloc l'encesa col·lectiva de bengales i petards. Les bengales es poden aconseguir gratuïtament a la biblioteca municipal, en recollir un llibre de préstec, o també participant en els relleus de la Flama del Canigó.

Per poder participar als relleus cal inscriure's al formulari: https://forms.gle/XVm1kXVaPm37SoWh8

I per votar els hereus i les pubilles durant aquella vesprada, s'ha de fer des d'aquest enllaç: https://forms.gle/aa5rEyrtVAdneUKb7
 

Comparteix

També t'interessarà