El Palau d’Anglesola rep material de prevenció per a la residència geriàtrica

LLEIDACOM/ Lourdes Farré
01-04-2020
  • El Palau d’Anglesola rep material de prevenció per a la residència geriàtrica
  • El Palau d’Anglesola rep material de prevenció per a la residència geriàtrica

Aquest matí, la residència d'avis Ca la Cileta del Palau d'Anglesola ha rebut per part de la Generalitat de Catalunya els Equips de Protecció Individuals (EPIs), per evitar el contagi dels seus treballadors mantenint les mesures bàsiques de prevenció, decretades pel departament de Salut davant la crisi sanitària del Covid-19.

L'alcalde, Francesc Balcells, afirma que és un dels punts del municipi que els preocupa més davant d'aquesta situació, així i tot no hi ha cap cas de positiu al centre, ni persona aïllada, amb un total de 43 residents i 36 treballadors.
D'altra banda, el Departament de Sanitat confirma dos casos positius al municipi, un dels quals es troba ingressat a l'Hospital Arnau de Vilanova i l'altre en aïllament domiciliar. Són aproximadament 10 les persones que presenten símptomes i es troben aïllades a casa. Des de l'Ajuntament insten a fer ús de la xarxa dels 25 joves voluntaris del municipi (Pla Cuidem-nos), que s'encarreguen de proveir de queviures, medicaments i assistència telefònica a tots aquells que no puguin sortir de la seva llar.

També agraeixen a tots els voluntaris del poble que s'han ofert a cosir mascaretes, i informen a tots els veïns que a partir de divendres en trobaran a l'entrada de tots els comerços, mesura obligatòria per accedir a tots els establiments que resten oberts.

Aquesta tarda la botiga S'abril Espai Altrenatiu, petit comerç del municipi, ha volgut sorprendre els padrins de la residència amb un berenar que ha ofert coca i xocolata per a tots.

Comparteix

També t'interessarà