El Pallars Sobirà posa en marxa 'Construeix comarca, lloga el teu pis!'

REDACCIÓ
03-08-2021
  • El Pallars Sobirà posa en marxa 'Construeix comarca, lloga el teu pis!'

'Donar vida a habitatges tancats és donar vida a la comarca'. Amb aquesta màxima, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà posa en marxa una campanya que busca aconseguir més pisos en lloguer social. L'objectiu: fixar població a la comarca.

Després d'analitzar que al territori falta gent, el Consell Comarcal subratlla que a la comarca hi ha cases suficients per a acollir-hi tant gent que n'ha marxat com d'altra de nova que vulgui arrelar-hi. Amb el lema 'Construeix comarca, lloga el teu pis!', el Consell Comarcal es dirigeix a tothom qui tingui un habitatge disponible i li vulgui donar vida.

La iniciativa destaca que l'Oficina Local d'Habitatge permet posar un pis o casa a lloguer de forma segura i gratuïta. L’oficina d’habitatge és un servei gratuït del consell comarcal que facilita els tràmits i dóna garanties i assegurances als propietaris. Incloure un pis a la borsa d'habitatge permet llogar-lo, fer-ho amb garanties, optar a la possibilitat d'ajuts i tenir un assessorament personalitzat. I tot, de manera gratuïta.

El Consell ha editat 2.000 fulls volants, que es repartiran a bústies d'arreu de la comarca, així com un total de 1.500 postals que es podran localitzar a bars i comerços. També hi haurà campanya digital per xarxes socials. Es vol que el missatge 'El teu pis construeix Pallars Sobirà; el teu pis repobla la comarca' arribi a tot arreu i es faci efectiu que 'Tu hi guanyes; el Pallars Sobirà, també'.

La campanya és una iniciativa conjunta de l'Oficina Local d'Habitatge i de l'àrea de Reactivació Socioeconòmica Covid19. L'acció forma part del pla de reactivació comarcal, redactat per donar sortida a aquelles mesures de resposta a la situació d'emergència provocada per la pandèmia.

Comparteix

També t'interessarà