El Parc Agrobiotech Lleida renova els membres del Consell d'Administració

REDACCIÓ
Publicat: 
04-09-2023
Actualitzat: 04-09-2023 19:40
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Parc Agrobiotech Lleida renova els membres del Consell d'Administració
    Peu de foto: 
    Parc Agrobiotech Lleida

El Consell d'Administració del Parc Agrobiotech ha aprovat aquest dilluns, 4 de setembre, la renovació parcial dels seus membres. S'han incorporat, per part de l'Ajuntament de Lleida, l'alcalde, el Sr. Félix Larrosa, qui actuarà com a vici-president del Parc; la Sra. Carme Valls i la Sra. Violant Cervera.

El Consell, presidit pel Sr. Jaume Puy, rector de la Universitat de Lleida (UdL), ha proposat la participació del Parc Agrobiotech en el programa de suport i acompanyament a la planificació en el marc d'elaboració d'un Pla Estratègic que permeti coordinar accions i projectes en curs i futurs. Això, inclou metes com el creixement econòmic, la creació de llocs de treball, la promoció de la investigació i la innovació, i la col·laboració amb altres entitats.

També s'ha tractat sobre la participació del Parc en els projectes AgrifoodTef, LIFEBig4Life i Aptenisa 2023.

Per finalitzar, el Consell ha analitzat l'evolució del conveni per a la constitució del Centre d'Innovació Digital i del Biohub amb seu al Parc. Aquest tipus d'iniciatives tenen un impacte significatiu en la investigació, el desenvolupament tecnològic i la creació de noves empreses.

Comparteix

També t'interessarà