El Parc del Saladar B, campió de la Lliga Escolar ADEJO 2023

REDACCIÓ
Publicat: 
23-05-2023
Actualitzat: 23-05-2023 9:32
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
 • El Parc del Saladar B, campió de la Lliga Escolar ADEJO 2023
  Peu de foto: 
  Foto ADEJO Lleida
 • El Parc del Saladar B, campió de la Lliga Escolar ADEJO 2023
  Peu de foto: 
  Foto ADEJO Lleida
 • El Parc del Saladar B, campió de la Lliga Escolar ADEJO 2023
  Peu de foto: 
  Foto ADEJO Lleida

La IX Lliga Escolar d’Escacs ADEJO va arribar divendres passat al seu punt final amb una lluïda jornada de cloenda que va tenir com a escenari el Col·legi Sagrada Família de Lleida i que va coronar com a campió el Parc del Saladar B, l’equip que ha estat el gran dominador al llarg de tota la competició. De fet, el Parc del Saladar B s’ha mantingut al capdavant de la classificació durant gairebé tot el campionat, una posició que va conservar a la darrera jornada, de manera que es va endur el títol amb 80,5 punts. Van completar els llocs d’honor l’ADEJO A, segon classificat amb 73,5 punts, i el Sagrada Família A, tercer amb 64,5.

En acabar la competició, tots els participants van rebre diferents obsequis durant l’acte de lliurament de trofeus, en què l’equip guanyador va ser distingit amb un trofeu. A més, tots els participants van rebre un detall en record per la seva participació en aquesta iniciativa. En total, hi ha participat prop de 300 jugadors i jugadores durant les cinc jornades.

El màxim responsable de l’ADEJO i d’aquesta Lliga, Josep Oms, juntament amb el seu equip, van valorar molt positivament el fet que, en la seva novena edició, la Lliga Escolar segueix mantenint un xifra força elevada de participants i que tot plegat s’ha desenvolupat sota un molt bon ambient, motiu pel qual la seva continuïtat està garantida.

Cal recordar que la IX Lliga Escolar d’escacs ADEJO ha constat de cinc jornades que han tingut com a escenari diferents centres de Lleida: l’Escola Ciutat Jardí, l’Escola Països Catalans, l’Institut Torre Queralt, l’Escola Joc de la Bola i el Col·legi Sagrada Família, que va ser l’escenari de la jornada de cloenda. Les jornades s’han disputat sempre els divendres a la tarda, de 18.00 a 20.00 hores, per tal de no interferir en el desenvolupament de les competicions escolars d’altres esports, que se celebren els dissabtes al matí.

La classificació final ha quedat d’aquesta manera:

CLASSIFICACIÓ

Parc del Saladar B

60,5

ADEJO A

73,5

INS Torre Queralt A

68,5

ADEJO B

66

Sagrada Família A

64,5

Sagrada Família B

49

Parc del Saladar A

40

Països Catalans A

39

Sant Jaume Les Heures

37,5

Espiga

18

Ciutat Jardí

17,5

Sagrada Família D

12

Sagrada Família E

12

INS Torre Queralt B

11,5

ADEJO C

11,5

Parc de l’Aigua

11

Països Catalans B

11

Arabell

10,5

Maristes

10,5

Joc de la Bola A

9

Gili Gaya

6,

Sagrada Família C

13,5

St Isidre

5

La Mitjana

5

Claver

4,5

Joc de la Bola B

3

Sagrada Família F

2,5

Mater

2

Comparteix

També t'interessarà