El periodista Andreu Claret presenta avui la novel·la ‘Venjança’ al Museu de Lleida

SEGREcom
25-01-2017
  • El periodista Andreu Claret presenta avui la novel·la ‘Venjança’ al Museu de Lleida

El periodista i escriptor Andreu Claret presentarà avui la novel·la Venjança (Columna) a les 19.00 hores al Museu de Lleida, en un acte conduït per la periodista de SEGRE Anna Sàez i el director de l’equipament, Josep Giralt.

Venjança és un thriller protagonitzat per una jove advocada nord-americana establerta des de fa poc menys d’un any a Alexandria, on es refugia per escriure una novel·la i, a la vegada, fugir del seu passat. Tanmateix, l’assassinat d’un antiquari, un dels pocs amics que ha fet a la ciutat egípcia i a qui durant el crim li han robat un antic manuscrit, li canviarà tots els plans. Amb el conflicte del Pròxim Orient com a teló de fons, la trama viatja fins a Nàpols, Florència, Cracòvia i fins i tot arriba a les portes del Vaticà.

L’IEI acollirà també avui (19.30 h) la presentació de la novel·la L’escultor de Déu (Gregal) del professor de Dret Administratiu Vicenç Aguado, molt vinculat a les Garrigues. Ambientada al segle XIV, narra la lluita per la llibertat d’un esclau grec capturat per les tropes catalanes a Sicília. Comprat per l’escultor Jaume Cascalls (mestre d’obres de la Seu Vella) participa amb ell en la construcció d’obres com la Porta dels Apòstols de la Seu Vella o les esglésies de Vinaixa i el Vilosell, entre d’altres.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next