El periodista Toni Vall, III Premi de Comunicació Som Cinema

REDACCIÓ
09-10-2019
  • El periodista Toni Vall, III Premi de Comunicació Som Cinema

El Festival Som Cinema ha concedit el III Premi de Comunicació al periodista Toni Vall (Barcelona, 1979). L’organització del Festival de l’Audiovisual Català ha destacat que, amb aquest guardó, reconeix la trajectòria de Toni Vall com a periodista cultural en l'àmbit del cinema, que sempre ha exercit amb esperit crític i pedagògic, així com la seva tasca en la difusió dels autors i del cinema català.

És periodista especialitzat en cinema i professor de periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment, escriu i parla sobre cinema a les revistes Cinemanía i Sàpiens, al diari Ara, al programa de ràdio El món a Rac1 i al programa de televisió Àrtic de Betevé. A l’Ara firma, a més, crònica cultural, social i política i a Nació digitalentrevistes, crònica barcelonina i anàlisi televisiva. També escriu a La Llança, diari d’oci i cultura d’El Nacional i a Sentit Crític.

Durant deu anys va ser crític cinematogràfic i televisiu al diari Avui. Així mateix, ha col·laborat en mitjans de comunicació com 8TV, COM Ràdio, Fotogramas, Serra d’Or i Televisió de l’Hospitalet. És autor del llibre d’entrevistes a periodistes Les veus de la influència i del llibre La meva vida en un clic, sobre el fotògraf Horacio Seguí. El 2012 va publicar el llibre Les veus de la influència, on entrevista a quinze periodistes catalans.

Som Cinema, que celebra la seva desena edició del 22 al 27 d’octubre a Lleida, lliurarà el guardó a Toni Vall en la sessió inaugural del Festival. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next