LLEIDA.COM
22-05-2023
Actualitzat: 22-05-2023 13:00
  • ⏯️ El Ponent Futsal acomiada la temporada amb l'afició

El Sènior A del Ponent Futsal va tancar aquest diumenge la seva primera temporada a Divisió d'Honor amb un balanç tant irregular com constructiu. Els d'Alcarràs van rebre el CFS Mediterrani, que es va imposar als locals amb una marcador de 2 a 4 en un partit igualat fins al tram final on el resultat va passar en un segon pla. L’equip tenia la permanència assegurada a Divisió d'Honor i va cedir tot el protagonisme de la jornada a l’afició blava que tant suport ha donat a l’equip al llarg de tota la temporada.

La junta del club, el tècnic i els jugadors van voler homenatjar la graderia amb unes samarretes especials que l’equip, acompanyat de jugadores i jugadors de la base, van lluïr amb el missatge “MOLTES GRÀCIES AFICIÓ” a la sortida al camp abans de començar el partit. Aquestes samarretes es van sortejar a la mitja part entre els i les assistents al partit.

Pel que fa al partit, el Ponent va començar motivat i avançant-se al marcador gràcies a un gol de Xema al minut 9, però els de Cambrils no van tardar a generar ocasions i a aconseguir empatar al minut 13, amb un refús aprofitat per David Plaza. Amb aquest empat s’acabava la primera part i durant el descans es va celebrar el sorteig de samarretes entre els i les aficonades que es trobaven a la graderia del Pavelló Andreu Aixalà

La segona part del partit començava amb l’objectiu de marcar aviat i poder regalar una última victòria a l’afició del Ponent aquesta temporada. Malgrat les intencions i les múltiples ocasions dels blaus, la manca d’intensitat i d’encert va passar factura i va permetre al Mediterrani sumar els gols de Martín Camacho, al minut 29, i de Gerard Marqués, al 35. El partit arribava a l’últim minut amb un marcador d’1 a 3, i els visitants van aconseguir sumar un quart gol, de nou, aprofitant les esquenes i buits defensius que els locals van cedir durant la segona part. Abans del xiulet final, Oriol Pérez aconseguia la recompensa al seu gran partit amb un gol que permetia maquillar el resultat final per a tancar-lo amb 2 a 4.

Amb tot plegat, l’enfrontament va servir per agraïr el suport incondicional de tota l’afició blava i posar punt i final a una campanya en què s’han viscut molts bons moments, però també de molt difícils. El Ponent Futsal no oblidarà les grans victòries contra líders de la categoria i altres èxits d’aquesta temporada, que ajuden a refermar el gran grup humà que conforma l’equip, però també recordarà gravat a foc les excessives i dures derrotes patides aquest any, moltes de les quals es podrien haver estalviat si no s’haguessin donat tantes concessions a rivals que no han demostrat ser superiors als d’Alcarràs.

Des del club ja preparen la propera temporada amb l'objectiu de continuar amb el seu projecte esportiu masculí i femení, tant a Divisió d'Honor com en les diferents categories de tots els equips de la base, molts dels quals creixeran amb un A i un B. El projecte familiar i inclusiu del Ponent Futsal segueix creixent, temporada darrera temporada, i la campanya 2023/2024 comença a rodar amb l’essència familiar, formativa i competitiva amb la que es va fundar el club.