El Ponent Roots, amb bandes dels EUA i Austràlia

REDACCIÓ
04-11-2019
  • El Ponent Roots, amb bandes dels EUA i Austràlia

La vuitena edició del Ponent Roots Festival, el certamen independent de músiques negres de Lleida, se celebrarà del 13 al 17 de novembre amb la presència de dos bandes dels Estats Units i d’Austràlia. D’una banda, el grup de reggae, ska i rocksteady The Aggrolites, nascut a Los Angeles el 2002 i que es troba en plena gira internacional d’un nou treball discogràfic, Reggae Now. I per un altra, l’australià Joel Sarakula (soul, disc, norther’n soul), que es troba de gira per Alemanya i oferirà a Lleida la seua única actuació a la Península. Els dos protagonitzaran la cita principal del certamen, la nit del divendres 15 de novembre, a la sala Cotton (23.00 hores, 18 €, 15 € anticipada).

El Ponent Roots creixerà en jornades amb dos activitats prèvies: el dia 13, presentació del còmic Hip Hop Family tree (vol. III) a La Casa de les Àmfores (20.00 hores) i el dia 14, amb un fòrum sobre el món del vinil i la música negra a la botiga Grans Records (20.00 hores).

El dissabte 16 de novembre, el festival es traslladarà al Cafè Beat & Soul a Cappont amb un concert d’Eduard Gené i una exposició de Sígrid Amores (12.00), i a l’Slàvia de les Borges Blanques, amb el grup Homes Llúdriga (23.30). Finalment, el Cotton acollirà el diumenge 17 la clausura amb el grup lleidatà Pixie Dixie, el duo de DJ infantils The Little Roots i els jocs de Tombs Creatius (17.00, 6 €).

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat confinar de nou Lleida i el Baix Segrià?