El pont més comercial

S.E.
07-12-2019
  • El pont més comercial
  • El pont més comercial
  • Viu el #Nadal2019 arreu del territori amb LLEIDA.COM!

Molts lleidatans que no han marxat fora de la ciutat aquest pont van optar ahir per anar de compres, amb la qual cosa van aprofitar el dia d’obertura comercial autoritzada per la Generalitat. A l’Eix Comercial van obrir la majoria de botigues, igual que van fer les grans superfícies. De fet, demà diumenge torna a ser festiu d’obertura permesa, de manera que aquest pont és d’allò més comercial.

A la tarda, l’Eix estava ple, encara que la majoria de persones no portaven bosses de la compra. En aquest sentit, el president de la federació d’associacions de comerciants de l’Eix, Llorenç González, va afirmar que hi va haver molta afluència de passejants tant al matí com a la tarda, però les vendes van ser com les d’un dia “normal”.

Considera que molts consumidors encara esperaran alguns dies per fer les compres nadalenques i va recordar que la majoria de festius d’obertura comercial es concentren precisament per aquestes festes. Diumenge passat ja van obrir les botigues i ho faran durant un mes seguit, situació que el sindicat UGT va denunciar que suposa una sobrecàrrega per als treballadors del sector i fins i tot va animar a no anar de compres els festius.

De fet, la campanya nadalenca ja va donar el tret de sortida a finals de novembre amb els descomptes del Black Friday.

Viu el #Nadal2019 arreu del territori amb LLEIDA.COM!

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta