El Pot Petit amb la Black Music Big Band protagonitzaran el Magnífics en família a Lleida

REDACCIÓ
Publicat: 
12-12-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Pot Petit amb la Black Music Big Band protagonitzaran el Magnífics en família a Lleida
    Peu de foto: 
    Magnífic Fest Lleida

El festival Magnífic Fest celebrarà el dia 16 de juny “Magnífics en família”, una jornada amb activitats familiars durant tot el dia al recinte Les Firetes de Lleida. El plat fort del dia serà el concert especial d’El Pot Petit amb la Black Music Big Band, que presentaran un nou espectacle plegats. Abans també hi haurà conta-contes, un vermut musical amb el grup lleidatà de versions Nasty Lovers, animacions i atraccions infantils, entre d’altres.

El Pot Petit són un dels grups per a públic familiar més destacats del país. Els seus espectacles combinen la música amb titelles, teatre i humor. La Black Music Big Band és una iniciativa de la Fundació Casa de la Música de les comarques gironines i el Black Music Festival. És la primera Big Band formada per joves entre 16 i 25 anys i se centra en estils com el soul i el funk. Les dues propostes presentaran un espectacle comú que comptarà amb més de vint músics sobre l’escenari liderats pel Pau i la Jana, els protagonistes de l’imaginari màgic d’El Pot Petit. En el nou espectacle faran una festa molt animal on rebran la visita de molts dels seus amics i amigues. 

MAGNÍFIC FEST

El Magnífic Fest se celebrarà del 14 al 16 de juny al recinte Les Firetes del Lleida i en la seva tercera edició proposa una programació musical sense precedents a la capital de Ponent amb artistes com Vetusta Morla, Iván Ferreiro, La Oreja de Van Gogh, La La Love You, Shinova, Elefantes o Jimena Amarillo, entre d’altres. En total comptarà amb una quinzena de concerts i també molta gastronomia i maridatges amb Cerveses San Miguel.

Magnífic Fest Lleida
Comparteix

També t'interessarà