El Pro Am Lleida, un èxit al tancar cartell amb 243 inscrits

SEGREcom
30-03-2016
  • El Pro Am Lleida, un èxit al tancar cartell amb 243 inscrits

El segon Pro Am Lleida Atlas Energía, que es disputarà al camp del Raimat Golf Club els dies 8 i 9 d’abril, ja ha tancat les inscripcions amb un total de 243 jugadors, dels quals 216 són amateurs i 27 professionals espanyols de nivell internacional, entre ells els tres lleidatans Carlos Pigem, Emilio Cuartero i Gerard Piris.

Tot un èxit, ja que l’organització fins i tot va haver d’ampliar el nombre de places (inicialment eren uns 200 amateurs i 25 professionals) per atendre la gran demanda a causa de l’expectació que ha despertat el torneig, que compta amb la col·laboració de les institucions locals i de SEGRE.

Entre els professionals s’ha de destacar la participació, a banda dels tres lleidatans, de José Manuel Lara, vencedor de dos tornejos del European Tour, i 8 dels 11 jugadors del programa Pro Spain Team. S’hi troben becats per la Federació Espanyola, a través del seu patrocinador, les millors promeses del golf espanyol, però que ja estan destacant en els circuits professionals internacionals.

Javier, el fill del gran campió Severiano Ballesteros, repetirà presència en el torneig, en el qual ja va participar en la primera edició, i després hi ha tota plèiade de bons golfistes com Ivo Giner, Scott Fernández, Borja Virto, Carlos Balmaseda, Borja Etchart i Toni Ferrer, entre altres.

El torneig pretén ser una immillorable ocasió per divulgar el golf entre la ciutadania, ja que serà d’entrada lliure, i es podrà rebre un "bateig de golf" a tall d’iniciació, prèvia reserva d’hora en el club.

La competició es compon de dos tornejos paral·lels, el Pro Am, que es disputarà a 18 forats en la modalitat Scramble Stroke Play, amb equips formats per quatre jugadors amateurs i un professional, i el torneig destinat als professionals, que es disputarà a 36 forats (els dos dies sumaran), per la modalitat Stroke Play.

La competició començarà el divendres 8 d’abril a les 9.30 i s’acabarà el dissabte.

Finalment, cal destacar que al torneig assistiran el president de la Federació Catalana, Albert Duran, i també clubs lleidatans de golf.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta