El projecte europeu ASSIST crea la Comunitat Virtual per a l’Estalvi Energètic Domèstic

ACN
20-03-2020
  • El projecte europeu ASSIST crea la Comunitat Virtual per a l’Estalvi Energètic Domèstic
  • El projecte europeu ASSIST crea la Comunitat Virtual per a l’Estalvi Energètic Domèstic

El projecte europeu ASSISTpromou la creació d'una xarxa d'agents energètics per a oferir acompanyament a persones en situació de vulnerabilitat energètica, amb l'objectiu d'afavorirla seva participació activa i autònoma com a usuaris d’energia domèstica.

Per facilitar el contacte entre actors clau, s'ha creat la comunitat virtual ASSIST a Facebook. L'espai pretén convertir-se en el punt de trobada entre persones en situació de vulnerabilitat o pobresa energètica, i en general entre el conjunt de la ciutadania i els agents energètics d’ASSIST. Inclou recursos útils per fer un ús més eficient de l'energia domèstica i estalviardiners en les factures de l'electricitat i el gas.

Comunitat Virtual ASSIST

A més de posar al seu abast vídeos i altres recursos informatius, la Comunitat Virtual ASSIST permet als usuaris establir contacte directe amb els agents energètics, els quals podran atendre i respondre les seves principals dubtes sobre energia a casa.

Hi ofereix recursos pràctics com el manual per a la gestió energètica de la llar, una eina dissenyada perquè les famílies portin un control fàcil de l’energia emprada a casa i que inclou consells sobre:

  • Els tipus de contractes
  • Els comptadors
  • La factura
  • Els ajustos de potència
  • La discriminació horària 
  • El bo social

Els usuaris també podran conèixer totes les recomanacions necessàries per a mantenir la llar a les temperatures adequades i trobar-s’hi més a gust tant a l’estiu com a l’hivern.

Com participar en el sorteig de Facebook

Amb la Comunitat Virtual d’ASSIST, a més de trobar resposta als dubtes sobre electricitat i calefacció, també es poden guanyar premis molt útils per a millorar l’eficiència energètica de casa i estalviar diners en les factures. 

Participar-hi és molt fàcil. Només cal: 

1.         Fers m’agrada a la pàgina www.facebook.com/AssistComunitatVirtual  

2.         Comentar un dels continguts i etiquetar-hi dos contactes.

Per a més informació, info@ecoserveis.net

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta