El PSC reclama una partida pressupostària per a la reforma de l’escola Mossèn Albert Vives

REDACCIÓ
29-04-2021
  • Preview nens pati escola

El PSC reclama al govern de la Generalitat que "reservi, en el pressupost per aquest 2020, la partida necessària per a la reforma integral de les instal·lacions de l'escola Mossèn Albert Vives de la Seu d'Urgell". Per això, el Grup Parlamentari Socialista ha registrat una Proposta de Resolució que té com a objectius que "es recuperi urgentment el projecte de rehabilitació del centre de manera que es puguin iniciar les obres abans de l'inici del curs vinent i es garanteixi, abans de l'inici del curs vinent, la instal·lació d'un ascensor a l'edifici principal de l'escola per assegurar l'accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda".

El diputat del PSC per Lleida, Pirineu i Aran al Parlament, Òscar Ordeig, ha recordat que "l'escola porta més d'una dècada esperant les millores de les instal·lacions". Concretament, ha dit, "l'any 2008, el departament d'Educació ja va presentar un Pla de Viabilitat per a la reforma integral del centre, però avui encara no se n'ha executat cap fase" i ha afegit que "només al 2010 es va fer una actuació urgent a la teulada per evitar goteres; però des d'aleshores no s'ha fet res més".

El diputat socialista ha explicat que "cal una acció urgent per modernitzar i millorar unes instal·lacions obsoletes i deteriorades que, a més, requereixen que es garanteixi l'accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda. Per això reclamem, juntament amb l'equip directiu del centre, una consignació pressupostària que faci possibles aquestes obres a curt termini".

Comparteix

També t'interessarà