El PSC reclama “una resposta contundent” al govern de la Paeria per reparar la imatge de la ciutat

REDACCIÓ
04-06-2020
  • Temporers carrers de Lleida

Els i les socialistes ho han exigit en el marc de la Comissió de Promoció de la Ciutat davant les acusacions que s’han abocat aquests dies sobre que Lleida és una ciutat racista i que només contribueixen a “empitjorar” la imatge de la ciutat

El grup municipal socialista ha reclamat al govern de la Paeria “una resposta contundent” per tal de reparar la imatge que s’està donant de Lleida en els darrers dies. Les regidores Begoña Iglesias i Carme Valls s’han referit a les acusacions de racisme abocades sobre la ciutat i també sobre el sector de l’Hostaleria per l’allotjament de persones temporeres. La regidora Valls ha dit que cal “contundència” perquè “Lleida és i ha estat sempre una ciutat acollidora i inclusiva”. En aquest sentit, les regidores del PSC han traslladat quines accions té previst engegar la regidoria de Promoció Econòmica per tal de donar suport al sector de l’Hostaleria de Lleida, que després de les acusacions de racisme es poden veure afectats per una “mala imatge” que pot generar “rebuig” entre el turisme que es plantegi visitar la ciutat.

“Deixadesa absoluta”

D’altra banda, les regidores Iglesias i Valls han preguntat també en el marc de la Comissió quines accions emprendrà el govern per tal de “recuperar la Lleida que s’està perdent”. Valls ha detallat que la ciutat està patint una “deixadesa absoluta” en termes de neteja i d’arranjament i manteniment del patrimoni a la via pública. És el cas dels Camps Elisis, del Call Jueu, del bust de Lluís Companys i del monument d’Indíbil i Mandoni. “No podem passejar per una Lleida bruta”, ha afegit Valls, ja que comença a ser urgent activar les tasques de neteja i manteniment de la ciutat.

Per últim, les regidores socialistes han preguntat també quines accions té planificades la regidoria de Promoció Econòmica per tal de donar alguna resposta a les preocupants xifres de lleidatans i lleidatans acollits en un ERTO. A la ciutat de Lleida són 12.312 persones acollides en 1973 expedients.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta