El recital poètic de Cleofé Campuzano i María Sánchez clou el Festival Poesia Lleida 2024

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
25-03-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El recital poètic de Cleofé Campuzano i María Sánchez clou el Festival Poesia Lleida 2024
    Peu de foto: 
    Cleofé Campuzano i María Sánchez - Foto: Ajuntament de Lleida

El Festival Poesia Lleida va finalitzar aquest diumenge amb el recital de les poetesses Cleofé Campuzano i María Sànchez al Centre d’Art La Panera sota el títol “Fonda endins, l’arrel” i el lema conductor  “Poesia, art i natura”.

L’acte, que va tenir lloc durant el matí, va cloure tota una setmana dedicada a la poesia i les seves diferents manifestacions, aplegades sota l’edició 2024 del Festival Poesía Lleida, comissariat en aquesta ocasió per Anton Not i Iolanda Sebé.

L’edició 2024 del Poesia Lleida ha apostat per atansar, de manera activa i participativa, el gènere poètic al carrer i a la seva diversitat d’espais. Durant aquesta setmana s’ha pogut viure l’art de la paraula a mercats, places i racons de la ciutat. La poesia s’ha embolcallat , a més, de música i de diferents manifestacions culturals.

La regidora de Cultura, Pilar Bosch, va valorar molt positivament l’assistència i el programa d’aquesta edició i va expressar la voluntat de la Paeria de continuar aprofundint en programes com el Poesia Lleida 2024 que “uneixen l’altíssima qualitat de la programació amb la potenciació del talent de les nostres terres i la descoberta de noves veus, tot fent cultura a peu de carrer”.

Comparteix

També t'interessarà