El reconegut saxofonista Kenny Garrett, cap de cartell del cicle Jazz Acústic

REDACCIÓ
07-02-2022
  • El reconegut saxofonista Kenny Garrett, cap de cartell del cicle Jazz Acústic

Aquest dilluns s’ha presentat el cicle Jazz Acústic que, tot i que s’ha fet en anteriors temporades i sempre amb un altíssim nivell, enguany, però, es fa un salt qualitatiu important i Lleida acollirà l’actuació de tres artistes internacionals de primera divisió: Kenny Garrett, guanyador d’un Grammy al 2010; The International Classic Jazz All Stars featuring Howard Alden and Dan Barrett, Jerry Bergonzy Organ Quartet featuring Perico Sambeat i la banda local Smoking Blues liderada per Lluís “Nano” Navarro.

La presentació del cicle ha anat a càrrec del regidor de Joventut, Festes, Tradicions i Esports, Ignasi Amor, que ha estat acompanyat del director artístic del Cicle de Jazz Acústic, director de Quadrant Corner i del Festival Jazz Tardor de Lleida, Josep Ramon Jové, i la directora de l’Auditori, Puri Terrado.

Amor ha destacat l’altíssim nivell del cicle Jazz Acústic, “una oportunitat única a Lleida d’escoltar aquests grans músics de jazz que coincidirà amb una recuperació de certa normalitat després de dos anys molt difícils per al sector cultural i musical”. 

Per la seva banda, Jové, ha explicat detalladament la programació del cicle Jazz Acústic i ha posat de relleu la importància que artistes de renom comptin amb Lleida per a les seves actuacions”.

Terrado ha explicat que els músics “se senten molt atrets per la sala de cambra de l’Auditori per la seva qualitat acústica i el piano de primer nivell de què disposa l’equipament”. A més, ha afegit que “per a l’Auditori és important obrir-lo a altres tipus de públic, com és el del jazz, per tal que el coneguin”.

Aquest cicle és una coproducció entre l’Auditori Municipal Enric Granados i Quadrant produccions.

Les entrades dels 4 concerts ja estan a la venda i es poden comprar tant online com a les taquilles dels diferents equipaments que conformen La Temporada: Teatre Municipal de l’Escorxador, Auditori i Teatre de la Llotja.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta