El Refugi dels Peluts suma ja 13 voluntaris

REDACCIÓ
02-10-2020
  • El Refugi dels Peluts suma ja 13 persones voluntàries

El Refugi dels Peluts, nom amb el qual es coneix des de fa unes setmanes el Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Lleida, compta ja amb un equip de 13 persones voluntàries que ajuden en les funcions que desenvolupa el centre. Entre altres, participen en la socialització dels animals, els passejos per fer acompanyament emocional i el treball per fomentar les adopcions. Dins el nou funcionament del Refugi dels Peluts, que ha recuperat espais com el quiròfan i la sala de cures, la Regidoria de Transició Ecològica també s’ha marcat com a objectiu millorar la coordinació de l’equip de treball, que a banda de les persones voluntàries compta amb cuidadors, una veterinària i el dinamitzador del Refugi.

Com explica el regidor de Transició Ecològica, Sergi Talamonte, “hem aconseguit millores en els espais de cura dels gats i els gossos, i també hem pogut ampliar plantilla. Aprofitant que creix el nombre de voluntàries, és un bon moment per coordinar tot l’equip de treball per ser més eficients, cosa que repercutirà en una millora del benestar dels animals i del nombre d’adopcions”.

En la trobada s’ha informat de les darreres millores al refugi amb la incorporació d'una veterinària clínica a mitja jornada i de la nova figura del dinamitzador, que, alhora, atén les persones usuàries i les assessora en els tràmits que cal fer per recuperar, adoptar una mascota o tramitar la llicència d’animals potencialment perillosos. La Regidoria d’Habitatge i Transició Ecològica també ha signat convenis de col·laboració amb 3 entitats animalistes i protectores de Lleida per cedir en adopció animals del centre. Entre els propers reptes, es treballa perquè el Refugi dels Peluts tingui, properament, una major presència a les xarxes socials. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Renoves l'armari cada tardor?