El rock de Ramoncín torna a Almacelles

REDACCIÓ
12-02-2022
  • El rock de Ramoncín torna a Almacelles

José Ramón Márquez Martínez, més conegut arreu com a ‘Ramoncín’ torna a Almacelles i ho fa per actuar aquest 26 de febrer a la Sala Polivalent. Serà la quarta vegada que el rocker madrileny visita Almacelles després de les seves visites l'any 1979, l’any 1986 i l’any 2000. El concert, amb totes les mesures de seguretat, està previst a les 00.00 h i el preu de l’entrada anticipada és de 15 euros i, a taquilla, de 20 euros.

Ramoncín mateix recordava, en un vídeo fet públic als perfils i pàgines de l’Ajuntament d’Almacelles a xarxes socials, que el d’aquest 26 de febrer serà el seu quart concert al poble d’Almacelles. El primer va tindre lloc el 26 de desembre del 1979 a la Sala Arca i, després, va actuar també l’any 1986 al pavelló Municipal i amb motiu de la Festa dels Quintos d’aquell any i, per últim, el 2000 va actuar novament a la Sala Polivalent de la mà dels ‘pistolers’ de l’ARCA. Al concert del 1979 es van enregistrar quatre dels temes que es van interpretar i 40 anys després, l’any 2019, es van incloure a la reedició en CD de l'àlbum Barriobajero que es va editar aquell any.

Entrades a la venda

Les entrades pel concert, a un preu de 15 euros, estan disponibles a www.entrapolis.com, tot i que es podran adquirir a la taquilla el mateix dia del concert a un preu de 20 euros. Gairebé 43 anys després de la seva primera visita, Ramoncín torna a la vila d’Almacelles per oferir tothom l’oportunitat de redescobrir un artista i una manera d’entendre la música que mai deixen ningú indiferent.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?