El sector teatral de Lleida, protagonista a la revista 'Arts'

REDACCIÓ
21-03-2018
  • El sector teatral de Lleida, protagonista a la revista 'Arts'

El sector teatral de Lleida –que inclou des dels estudis de grau professional de l’Aula de Teatre fins a les companyies d’arts escèniques de la ciutat– és el protagonista del nou número de la revista cultural Arts, que edita el Cercle de Belles Arts de Lleida.

El número 44 d’aquesta publicació es va presentar ahir amb un espectacle d'animació del grup Xip Xap al nou Espai de Creació Marbi, l’antiga fàbrica d’ascensors Marvi, a la partida Bovà de l’Horta de Lleida, un edifici inaugurat a finals del novembre passat com a nou espai de producció escènica. Impulsat per les companyies lleidatanes Zum Zum Teatre i Campi Qui Pugui i l’estudi taller Plàncton, de l’escenògraf Joan Pena, l’Espai Marbi (acrònim de Molts Artistes Remenant Bones Idees) té per objectiu compartir espais i serveis mancomunats entre companyies en un projecte obert.

Així, al dossier de la revista Arts, titulat Escèniques denominació d’origen Lleida i coordinat per Margarida Troguet, diverses companyies lleidatanes de teatre reflexionen sobre la creació escènica a Lleida. El nou número d’aquesta publicació cultural també inclou entrevistes a Mercè Ballespí i Jaume Belló sobre el cicle formatiu de grau superior de Tècniques d’Actuació Teatral que imparteix l’Aula Municipal de Teatre, així com articles de Josep Tort, Antonieta Jarne o Jordi Jové.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que és adequat que els nens i nenes facin activitats extraescolars aquest curs?