El Segrià celebra ‘Amb orgull’ el Dia LGBTIQ+

REDACCIÓ
Publicat: 
20-06-2021
Actualitzat: 20-06-2021 11:50
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Segrià celebra ‘Amb orgull’ el Dia LGBTIQ+

Aitona, Sudanell, Benavent de Segrià, Lleida i Almenar seran els escenaris on es duran a terme un seguit d’actes que, sota el lema ‘Amb orgull’, s’emmarcaran en les celebracions del Dia Mundial de l'Orgull LGBTIQ+ del dilluns 28 de juny.

Les activitats estan organitzades pel Servei d'Atenció Integral (SAI) del Consell Comarcal del Segrià i s’inicien aquest dilluns dia 21 de juny a Aitona, a partir de les 19.00 hores, amb el taller ‘Mirant dins l’armari’ que es desenvoluparà a través de la plataforma zoom a càrrec de l’entitat Colors de Ponent. Sudanell prendrà el relleu el dimarts 22 de juny amb la mateixa activitat que, en aquest cas, se celebrarà de forma presencial a la sala de ball (20.00 hores).

Una sessió de cinema a la fresca el divendres 25 de juny, a la plaça 1 d’octubre de Benavent de Segrià, serà la tercera de les activitats amb la pel·lícula ‘Carol’ (22.00 hores) un col·loqui posterior.

El 28 de juny, Dia Mundial de l'Orgull LGBTIQ+, la seu del Consell Comarcal del Segrià a Lleida prendrà el protagonisme. A partir de les 10.00 hores es vestirà la façana de l’edifici de colors, i es farà la Declaració Institucional amb motiu del Dia de l’Orgull LGBTIQ+.

Els actes finalitzaran el 3 de juliol a Almenar amb la sessió de cinema a la fresca del film ‘Em dic Harvey Milk’ i el col·loqui de després, que es farà a les nou i mitja de la nit a l’aparcament del pavelló esportiu.

Comparteix

També t'interessarà