El Segrià torna a sumar-se al 'Posa't la Gorra!' de l'AFANOC

REDACCIÓ
Publicat: 
24-03-2022
Actualitzat: 25-03-2022 2:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Segrià torna a sumar-se al 'Posa't la Gorra!' de l'AFANOC

El Consell Comarcal del Segrià col·labora, per segon any consecutiu, amb la campanya 'Posa’t la gorra!' de l’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya). Enguany ho fa amb l'adquisició, mitjançant l'àrea de Serveis Socials, de 120 gorres que es repartiran entre els treballadors i treballadores del Consell.

El vicepresident del Consell Comarcal, Toni Bosch, ha transmès a la delegada d'AFANOC a Lleida, Victòria Cano, el compromís del Consell en donar suport a actes solidaris i l'ha felicitat per la gran tasca de l'entitat a favor dels nens i nenes amb càncer.

Aquest any, les gorres tenen un disseny exclusiu i d’edició limitada obra de l'artista japonesa Mari Ito que s’allunya dels dissenys de grans marques que fins ara havien participat, esdevenint un objecte artístic carregat de somnis i bons desitjos.

La gorra serà, com és habitual, l’element distintiu i el passi d'entrada a la festa que tindrà lloc diumenge vinent, 27 de març, a la Seu Vella de Lleida, en la que serà la novena edició de la gran diada de la solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer. Una festa que inclourà música, tallers i regals.

La cita arriba després de dos anys complicats arran de la pandèmia. En aquesta ocasió estarà dedicada a la Casa dels Xuklis, el projecte més emblemàtic de l’AFANOC, que enguany celebra els seus 10 primers anys de vida com a recurs temporal per a les famílies que han de desplaçar-se a Barcelona perquè els seus fills rebin tractament als hospitals de referència.

Comparteix

També t'interessarà