El Servei Comarcal de Català de la Noguera organitza cursos de català per a persones adultes

REDACCIÓ
Publicat: 
07-12-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Servei Comarcal de Català de la Noguera organitza cursos de català per a persones adultes
    Peu de foto: 
    Consell Comarcal de la Noguera

El Servei Comarcal de Català de la Noguera organitza el proper mes de gener cursos presencials i en línia de català adreçats a persones adultes. Els nivells que s’impartiran presencialment són Inicial i Bàsics 1, 2 i 3. La resta de nivells es poden cursar en línia.  

Per poder matricular-s'hi cal acreditar el nivell abans del 15 de desembre. La matrícula serà dels dies 15 al 20 de desembre i els cursos s’iniciaran els dies 9 i 10 de gener.

Els cursos a distància estan adreçats a persones catalanoparlants que vulguin perfeccionar el seu nivell de català tant escrit com oral, i els cursos més bàsics són per a no catalanoparlants. 

Tots els cursos permeten obtenir certificats equivalents als certificats oficials de la Direcció General de Política Lingüística.   

Informació per als cursos en línia: https://www.cpnl.cat/ 

Informació per als cursos presencials: Oficina del Servei Comarcal de Català, ubicada al Consell Comarcal, telèfon 973 448 933 o al correu electrònic noguera@cpnl.cat.

Finalment, des del Servei Comarcal de Català de la Noguera també es fa una crida a participar en el programa 'Voluntariat per la Llengua' que es realitza durant tot l'any. Per a més informació els interessats es poden adreçar també al Servei de Català. 

Comparteix

També t'interessarà