El Servei de Pediatria de l’Arnau disposa de dos cotxes elèctrics per als infants ingressats

REDACCIÓ
02-10-2019
  • El Servei de Pediatria de l’Arnau disposa de dos cotxes elèctrics per als infants ingressats
  • El Servei de Pediatria de l’Arnau disposa de dos cotxes elèctrics per als infants ingressats

L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova ha presentat avui dos cotxes elèctrics per als infants ingressats al Servei de Pediatria. Són fruit d’una donació de l’empresa lleidatana BMW Unicars Ponent i els serviran per desplaçar-se a fer les proves dins l’Hospital o entrar a quiròfan d’una manera més divertida i relaxada. El seu objectiu és millorar l’experiència dels infants, que poden sentir-se intimidats dins l’entorn sanitari. Es tracta d’una iniciativa innovadora que, poc a poc, es va introduint en els serveis de pediatria de diversos hospitals.

Les investigacions i l’experiència dels professionals sanitaris assenyalen que un pacient feliç i positiu afronta la prova o la intervenció d’una manera més relaxada. Així, a través dels cotxes, els infants reduiran la por, l’angoixa i l’estrès, cosa que els fomentarà la interacció i augmentarà la seva tolerància a l’assistència sanitària.

L’acte de donació dels dos cotxes elèctrics ha tingut lloc aquest matí al Servei de Pediatria de l’Arnau de Vilanova i ha comptat amb la presència de Ramon Sentís, gerent territorial de l’ICS a Lleida, Alt Pirineu i Aran i de Gestió de Serveis Sanitaris; d’Eduard Solé, cap del Servei de Pediatria, i de Jordi Aige, gerent de BMW Unicars Ponent.

El Servei de Pediatria de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova disposa de 16 habitacions d’hospitalització on es poden atendre fins a 30 infants ingressats. El Servei compta amb ciberaula, sala de jocs i aula hospitalària. L’any 2018, el Servei de Pediatria va gestionar 1.177 altes hospitalàries i l’estada mitjana va ser de 3,47 dies.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next