El sòl industrial passarà a ser residencial a Cappont

S.C.D.
17-01-2019
  • El sòl industrial passarà a ser residencial a Cappont

L’alcalde Fèlix Larrosa va assenyalar ahir que el nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) comportarà que les instal·lacions industrials de Cappont hauran d’abandonar el barri per donar pas a zones residencials. “La nova ordenació estableix una revisió d’aquestes zones perquè desapareguin amb l’objectiu d’atreure nous veïns al barri, ja que tot l’entorn del carrer Santa Cecília i els Camps Elisis es transformarà per complet. Cappont és un barri en el qual ha crescut molt la població i donarà moltes alegries a Lleida”, va dir l’alcalde durant una visita al barri, a la qual també va assistir la tinenta d’alcalde i regidora de Cappont, Montse Mínguez.

Paral·lelament, Larrosa va assenyalar que el projecte per ombrejar amb una coberta vegetal la passarel·la del Liceu, que va ser l’opció més votada per Cappont per als pressupostos participatius de fa dos anys, passarà de ser un projecte de barri a un de ciutat i que actualment es troben en fase de concreció del projecte. “Es tracta d’una iniciativa ambiciosa i viable, millorarà la imatge de la ciutat i ho farem per parts”, va remarcar. D’altra banda, l’alcalde també va recordar que el consistori tramita el projecte de rehabilitació del pavelló Antorxa situat als Camps Elisis, tot i que no va concretar un calendari per dur-lo a terme. “Es reformarà l’espai i l’actuació també servirà per obrir més al barri els Camps Elisis, una iniciativa que ja es preveu al nou POUM, que, a més, també comportarà l’ampliació de l’escola bressol, les instal·lacions de l’escola Camps Elisis i abordarà la situació de l’edifici de les antigues piscines municipals, que actualment estan en desús i tancades per motius de seguretat”, va precisar Larrosa.

Així mateix, va recordar en aquest sentit que la setmana que ve començaran les obres de millora de l’enllumenat del barri i que aviat s’iniciaran les obres d’adequació del pàrquing dissuasiu que hi ha al costat del col·legi Frederic Godàs, a banda de l’ampliació de la línia d’autobusos fins a l’escola Francesco Tonucci.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Et sembla bé relaxar l'ús de mascareta?