El sorteig del Nen deixa prop d’un milió d’euros del primer i el segon premis a Lleida

M.CABELLO / P.RODELLAR
07-01-2020
  • El sorteig del Nen deixa prop d’un milió d’euros del primer i el segon premis a Lleida
  • El sorteig del Nen deixa prop d’un milió d’euros del primer i el segon premis a Lleida

Lleida comença l’any amb bon peu. I és que, després que el sorteig extraordinari de Nadal deixés una pluja de milions a Ponent, el Nen va repartir ahir gairebé un milió d’euros en grans premis. Concretament, l’administració número 13, ubicada al carrer Baró de Maials de la ciutat de Lleida, va vendre un dècim del primer premi afavorit amb 200.000 euros. A aquest pessic s’hi sumen els 750.000 euros del segon premi que van recalar a l’administració 14 del carrer Pi i Margall, que va vendre per finestreta una sèrie del 21816. Mentre que el primer establiment va mantenir ahir la persiana abaixada durant tota la jornada, el segon va obrir les portes pocs minuts després del sorteig per celebrar-ho.

La seua propietària, Natatxa Colell, es va mostrar contenta perquè en els vuit anys que porten en aquest carrer “mai havíem repartit un premi tan important” i, encara que cap premiat es va atansar al matí a l’administració, “deu estar repartit perquè els dècims es van vendre per finestreta i hi ha molts compradors de l’Eix Comercial que proven sort aquí”.

Als pessics dels grans premis s’hi suma la recaptació en terminacions

Malgrat que els grans premis del Nen només han deixat 950.000 euros a Lleida, els lleidatans han recuperat la totalitat dels 8.766.000 euros que han invertit aquest any gràcies a les terminacions de dos i tres xifres.

En aquest sentit, el delegat a Lleida de Loteries i Apostes de l’Estat, Jesús Colell, va apuntar que Lleida és la província on més ha augmentat la venda de dècims del sorteig del Dia de Reis, amb un 10,99% més. “Sempre estem al capdavant quant a despesa en loteria i, veient com han anat els últims sortejos extraordinaris, podem dir que Lleida està sent molt afortunada, ja que hem recuperat pràcticament el 100 per cent d’aquesta inversió,” va apuntar Colell, que al seu torn va apuntar que “al Nen es reparteixen més premis”. Dotat amb dos milions d’euros la sèrie, el primer premi va recaure en tretze províncies espanyoles. Una administració de Quintanar de la Orden, a Toledo, va repartir vuitanta milions d’euros al vendre en finestreta quaranta sèries del número 57342. “És una gran notícia per a aquest poble que, com tots, ha patit els efectes de la crisi des de fa uns anys”, va apuntar l’alcalde d’aquesta localitat d’11.000 habitants.

Ningú va anar a l’administració número 13

Estic molt contenta d’haver donat un premi tan important com aquest”, va explicar ahir Antonia Cuesta Jiménez, propietària de l’administració número 13 de Lleida, que va vendre un dècim del primer premi i va repartir 200.000 euros. Desenes de periodistes es van concentrar davant de l’establiment situat al número 30 del carrer Baró de Maials, però ningú va obrir. Cuesta es trobava a Barcelona per “poder descansar després d’una campanya de Nadal molt atrafegada”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?