El Sr. Postu es presentarà a les Eleccions Municipals del 2023

LLEIDA.COM
Publicat: 
28-12-2022
Actualitzat: 28-12-2022 14:10
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Sr. Postu es presentarà a les Eleccions Municipals del 2023
    Peu de foto: 
    Foto Postureig Lleida

El Sr. Postu (Postureig Lleida) ha anunciat en exclusiva a LLEIDA.COM que es presentarà a l’alcaldia de Lleida a les properes Eleccions Municipals del 2023. El conegut influencer lleidatà farà un pas endavant per esdevenir paer en cap de la ciutat amb el seu nou partit polític, PP (Partit Posturil).

"Fa temps que la gent ho reclama… Al 2023 Postureig de Lleida fa 10 anys i és el moment de fer un pas endavant", declara el Sr. Postu. Entre altres propostes, al seu programa electoral hi destaca la instal·lació d’una escultura gegant d’un caragol a l’entrada de la Seu Vella i l’ampliació de la durada de l’Aplec del Caragol a una setmana. 

Respecte aquesta última proposta, el candidat anuncia que els i les collistes que certifiquin la seva participació durant els 7 dies de l’Aplec comptaran amb un val regal per a un centre de fisioteràpia i rehabilitació de la ciutat de Lleida.

El Sr. Postu encara no ha desvetllat els i les integrants de la seva candidatura, però sí que ens avança un dels noms principals que l’acompanyarà en la cursa electoral: Kelly Isaiah. El popular cantant de Koers encapçalaria la nova Regidoria Musical de l’Ajuntament de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà